Coaching

Mijn coaching richt zich op de persoon. Je eigen vindingrijkheid en creativiteit zijn leidend. Hierdoor bereik je betere resultaten.

Waar ik je mee kan helpen

Herken je deze uitdagingen? Ik ga graag met je aan de slag!

Prison by Eucalyp from the Noun Project

Mijn werk geeft me geen voldoening.

Word je moe van al dat thuiswerken en beeldbellen? Haal je weinig energie uit je werk? Je bent niet de enige. Verbreed je perspectief en ga uit van wat er wél mogelijk is. Ontdek je veerkracht en creëer een situatie die je energie geeft.

Ik twijfel vaak. Ik wil meer vanuit overtuiging handelen.

Denk jij altijd eerst alle mogelijke scenario’s uit? Ben je bang om een verkeerde keuze te maken? Hierdoor kijk je vaak de kat uit de boom. Ervaar dat het ook anders kan. Doorbreek het patroon en handel vanuit overtuiging.

Ik loop steeds achter de feiten aan.

Je maakt je nooit druk. Je vindt situaties vaak wel best. Maar ergens weet je dat je achter de feiten aanloopt. Wat zou er gebeuren als je dit gedrag doorbreekt?

Ik wil graag een nieuwe stap maken in mijn loopbaan. Puntje bij paaltje gebeurt er niks.

Jezelf verkopen vind je niks. Verandering is spannend. Je twijfelt of je wel klaar bent voor de volgende stap. Zet je kwaliteiten in en waag een sprong.

Ik ben altijd gehaast en ga over mijn eigen grenzen heen.

Heb jij structureel te weinig uren in je dag voor alles wat je wilt doen? Zeg je te vaak ja terwijl je al weet dat het te veel is? Kom voor je grenzen op en zorg voor innerlijke rust.

Ik wil mijn overtuigingskracht vergroten.

Je hebt het idee dat je collega’s je niet altijd begrijpen. Ondanks de goede voorbereiding komt je punt in de vergadering niet helemaal uit de verf. Ontdek hoe jij tegen overtuigingskracht aankijkt en word een effectieve overtuiger.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Stap 1:
Introductiegesprek

Dit is een vrijblijvend gesprek om te kijken of we een goede klik hebben en om de context van een samenwerking uit te leggen.

Stap 2:
Start samenwerking

Als we er beiden een goed gevoel bij hebben dan kan onze samenwerking starten!

Stap 3:
Samenstellen reisplan

Voordat het traject start ondersteun ik je bij het opstellen van een tastbare doelstelling. Dit is het reisplan voor het coachingstraject.

Stap 4:
Coachingstraject

Afhankelijk van je doelstelling plannen we 6 tot 10 gesprekken. Je investeert €125,- per gesprek.

Ben jij…

1

Gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen

Bereid je blinde vlekken te onderzoeken

Klaar om een stap buiten je comfortzone te zetten

Mijn aanpak zet je in beweging

Jij bent de expert van jouw leven. Daar gaat mijn coaching vanuit. Ieder mens is compleet, creatief en vindingrijk. Alle oplossingen zijn al aanwezig in jezelf.

Ik stel vragen, luister en geef dingen aan je terug. Op basis van je nieuwe inzicht kies je zelf het pad dat voor jou het beste werkt.

De coaching richt zich op je overtuigingen en toekomstig gedrag. Uit ieder gesprek komt een actie die bijdraagt aan jouw doelstelling.

Interesse? Neem contact met me op

Ben je enthousiast geworden om samen aan jouw doelstellingen te werken?
Ik vertel je graag meer over wat ik voor je kan betekenen.