Testimonials

Lees hier wat mijn coachees over mij zeggen.

Ik kijk met veel plezier terug op het coachingstraject met Gijs. Hij straalt rust uit waardoor je snel op je gemak bent. Omdat het tijdens een traject belangrijk is goed en eerlijk naar jezelf te kijken is dit een absolute plus van hem. Daarnaast neemt hij niet snel genoegen en blijft hij doorvragen tot de kern. Hierdoor heb ik in een paar maanden tijd grote stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Hier zal ik veel plezier van hebben in de toekomst!

Paul

Online Marketeer

Gijs weet vragen te stellen waarmee hij snel tot de kern komt. Hij prikkelt je daarmee echt om jezelf een spiegel voor te houden, te reflecteren op jezelf en je denkpatronen. Ik heb daardoor in een korte tijd veel profijt gehad van onze gesprekken. Super.

Kortom: ik kan Gijs van harte aanbevelen!

Dirkje

Account Manager

Het coachingstraject dat ik met Gijs heb gedaan was erg fijn. Gijs is er goed in om een veilige omgeving te creëren. Hij gaf me ruimte en structuur waardoor ik me comfortabel voelde om me kwetsbaar op te stellen. Hij liet mij in mijn waarde, waardoor ik veel over mezelf leerde en zelf ook mijn waarde in ging zien. In onze samenwerking heb ik nieuwe antwoorden en mogelijkheden ontdekt, waar ik mee verder kan gaan. Hij vraagt altijd door tot de kern en brengt me vervolgens in actie met het nieuwe inzicht dat ik had verkregen.

Anne

Dierenarts

Gijs heeft me een grote stap voorruit geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. In de gesprekken vraagt hij goed door, hij durft te benoemen wat hij ziet en geeft dat terug. Ik waardeer het dat hij me niet met een makkelijk antwoord liet wegkomen. Hij creëert een fijne setting en sfeer waardoor ik me makkelijk open kon stellen. De(ze) diepgang vind ik zeer waardevol.

 

Victor

Docent

Gijs is een coach zoals een coach moet zijn: ontspannen, geduldig en creatief. Ontspannen omdat hij voor mij een sfeer van vertrouwen en rust met zich mee brengt, alles mag er zijn. Geduldig omdat hij zich aanpast aan mijn tempo en precies weet te timen wanneer hij moet vertragen of versnellen. Creatief omdat hij d.m.v. zijn vragen of experimenten tijdens de coachsessies mij uitdaagt buiten mijn eigen denkkader te treden wat telkens weer nieuwe inzichten oplevert. Kortom, een coach die je verdient!

 

Mark

Trainer

Interesse? Neem contact met me op

Ben je enthousiast geworden om samen aan jouw doelstellingen te werken?
Ik vertel je graag meer over wat ik voor je kan betekenen.